Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">
Kanin i garn
250.00kr Exkl. moms: 200.00kr
  • Modellnummer: G_PEMAR021-1
  • Tillgänglighet: 1

Denna mjuka gosedjurs-kanin är den perfekta presenten till ett barn!  Den rosa kaninen är handgjord i garn och bär en färgglad, randig halsduk. 

Varje köp utav denna glada kanin, bidrar till att kvinnor i Peru kan få en enklare vardag genom en mer rättvis lön.

Kaninen är gjord i 100% bomullsgarn och fyllningen i 100% polyester.

Ca 25 x 12 cm.

Fairtrade
Fairtrade I utvecklingsländerna finns många ekonomiska, sociala och politiska utmaningar som våra hantverkare möts av varje dag. Fairtrade innebär att man har ett marknadsmässigt ansvar och är beredd att arbeta för att förbättra arbetsförhållandena som hantverkarna jobbar i. Kaffe, choklad och te är stort inom fairtrade och där arbetar man för att få bort mellanhänder så att man kan se till att samhällena där arbetarna finns även jobbar med att utveckla samhället. House of Soko arbetar bara med hantverkare som erbjuder rättvisa löner, är öppna för demokratiska arbetsplatser och respekterar samhällena som de lever i. För oss innebär fairtrade att förbättra framför allt kvinnors möjligheter att försörja sina familjer och det har i sin tur en positiv inverkan på samhället som de lever i.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
  • Dålig
  • Bra