Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">
Armband, fairtrade "Enjoy"
95.00kr Exkl. moms: 76.00kr
  • Modellnummer: WA0522-06
  • Tillgänglighet: 5
  • Tänk dig ett armband som förändrar livet för en mindre lottad familj i Guatemala... för alltid. Vi har armbandet "Enjoy" som gör just detta!

  • För varje armband som köps, hjälper du en fattig familj i Guatemala att skaffa mat och kunna erbjuda utbildning till sina barn. Samtidigt får fler personer tillgång till rent vatten, fräsch mat och ett säkert hem för dem och deras familjer.

  • Vaxad bomullstråd med två öglor att fästa i beroende på storlek
    18 cm långt
Fairtrade
Fairtrade I utvecklingsländerna finns många ekonomiska, sociala och politiska utmaningar som våra hantverkare möts av varje dag. Fairtrade innebär att man har ett marknadsmässigt ansvar och är beredd att arbeta för att förbättra arbetsförhållandena som hantverkarna jobbar i. Kaffe, choklad och te är stort inom fairtrade och där arbetar man för att få bort mellanhänder så att man kan se till att samhällena där arbetarna finns även jobbar med att utveckla samhället. House of Soko arbetar bara med hantverkare som erbjuder rättvisa löner, är öppna för demokratiska arbetsplatser och respekterar samhällena som de lever i. För oss innebär fairtrade att förbättra framför allt kvinnors möjligheter att försörja sina familjer och det har i sin tur en positiv inverkan på samhället som de lever i.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
  • Dålig
  • Bra

Related Products