Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">
695.00kr Exkl. moms: 556.00kr

För dig som har en aktiv livsstil och är på jakt efter ett par smidiga hörlurar som du lätt får plats med i väskan. Varje par av LSTN's trendiga Fillmore-hörlurar är unika då de är handgjorda av återvunnet trä, så färgnyansen kan variera i verkligheten jämfört med på bilden.

För varje sålt par av dessa smidiga hörlurar, hjälper LSTN tillsammans med Starkey Hearing Foundation att återge hörseln till en människa i behov.

- Färg: beech
- Vadderade öronkuddar för lång hållbarhet 
- Inbyggd mikrofon 
- Utbytbar sladd med guldfärgade pluggar
- Hållbar, nylontäckt kabel
- Praktisk och kompakt design
- Kompatibel med iPhone®, iPod®, Android®, CD, etc.

Vävd påse att förvara dina hörlurar i medföljer.

Teknisk specifikation: 
- Frekvensfunktion: 20Hz – 20KHz 
- Känslighet: 113+/-3dB
- Impedans: 40 Ohm 
- Max. input: 20mW 
- Kabellängd: 1.2m 
- Plugg: 3.5mm guldpläterad

Återvunnet material
Återvunnet spillträ Definitionen av en återvunnen vara är att den större delen av produkten kommer från återvunna produkter eller delar som blivit över från övrig produktion som ändå ska slängas. Därmed sparar man på naturens resurser samt minskar luftföroreningar, markföroreningar, resursförbrukningen och andelen nytt material som behöver användas. Vanliga material som lätt kan återvinnas är glas, papper, plast, metall, textil och elektronik. Återvinning är en nyckelfaktor i att minska vår påverkan på miljön.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
  • Dålig
  • Bra