Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">

När du lägger en order får du en orderbekräftelse via mail. Detta mail visar att House of Soko mottagit din order och vi behandlar din order inom 1-2 arbetsdagar, sen utöver det tillkommer frakt på 1-3 dagar. Om du skulle ha bråttom med din order ber vi dig maila kundtjänst med referens till ditt ordernummer och meddela när du behöver ha din order levererad, så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa till.

Houseofsoko.com använder följande fraktalternativ:

  • Varubrev som levereras av Postnord - För mindre försändelser som kan lämnas i brevlåda eller uthämtningsställe
  • Paket - Varorna skickas till närmaste utlämningsställe. När paketet finns för uthämtning skickas ett sms med information om löpnummer till det mobiltelefonnummer som angivits vid beställningen. Vid uthämtning av försändelse ska giltig ID-handling uppvisas.

I samband med att din order skickas från House of Sokos lager så skickas ett leveransmail till angiven mailadress. Paketet borde då nå dig inom 3 arbetsdagar. Om du mot förmodan inte har erhållit din leverans inom 5 arbetsdagar ber vi dig att kontakta kundtjänst.