Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">
Kudde i filt av återvunna PET-flaskor "MAN CAVE"
650.00kr Exkl. moms: 520.00kr
  • Modellnummer: MANCV-16-BUWH
  • Tillgänglighet: 1

Perfekt som inflyttningspresent! Coolt kuddfodral i filt som tillverkats av återvunna PET-flaskor. För varje PET-flaska som återvinns, är det möjligt att tillverka fler kuddar i filt. Plast-flaskorna smälts ner och omvandlas till mjukt, högkvalitativt filttyg.

100% filt från återvunna PET-flaskor med en dragkedja i nylon.
Storlek: ca 40 x 40 cm (16" x 16")

Innerkudde ingår inte.

Eco
Ekologiska produkter Våra ekologiska produkter är framtagna enligt ekologiska principer och innehåller mindre gifter än vanliga produkter. Det handlar om hur råvarorna behandlas och att tillverkningsprocessen är miljömedveten. Att på ett effektivt sätt använda material, spara energi och minska gifterna är några av grundstenarna i ekologisk tillverkning. Produkterna håller hög kvalitet samtidigt som miljöpåverkan är låg.
Återvunnet material
Återvunnen filt Definitionen av en återvunnen vara är att den större delen av produkten kommer från återvunna produkter eller delar som blivit över från övrig produktion som ändå ska slängas. Därmed sparar man på naturens resurser samt minskar luftföroreningar, markföroreningar, resursförbrukningen och andelen nytt material som behöver användas. Vanliga material som lätt kan återvinnas är glas, papper, plast, metall, textil och elektronik. Återvinning är en nyckelfaktor i att minska vår påverkan på miljön.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
  • Dålig
  • Bra

Related Products