Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">Logga in i ditt Google Analytics-konto. Efter att du skapas en profil för butiken kan du fylla i spårningskoden i detta fält." id="input-google-analytics" class="form-control">
395.00kr Exkl. moms: 316.00kr
  • Modellnummer: LOVE-MTC-RSWH
  • Tillgänglighet: 2

Organisera dina saker prydligt i denna snygga väska! Som necessär är den i perfekt storlek för att få plats med dina nödvändiga hudvårdsprodukter, smink och övriga toalettatteraljer. Den går även bra att förvara lunchlådan i.

Väskan är gjord i 100% ekologisk bomullscanvas och bokstäverna, samt det förstärkta bottenstycket är i 100% återvunnen filt. Dubbelfodrad. Går att tvätta i maskin.
Ca 23 x 15 x 12 cm.

Eco
Ekologiska produkter Våra ekologiska produkter är framtagna enligt ekologiska principer och innehåller mindre gifter än vanliga produkter. Det handlar om hur råvarorna behandlas och att tillverkningsprocessen är miljömedveten. Att på ett effektivt sätt använda material, spara energi och minska gifterna är några av grundstenarna i ekologisk tillverkning. Produkterna håller hög kvalitet samtidigt som miljöpåverkan är låg.
Återvunnet material
Återvunnen filt Definitionen av en återvunnen vara är att den större delen av produkten kommer från återvunna produkter eller delar som blivit över från övrig produktion som ändå ska slängas. Därmed sparar man på naturens resurser samt minskar luftföroreningar, markföroreningar, resursförbrukningen och andelen nytt material som behöver användas. Vanliga material som lätt kan återvinnas är glas, papper, plast, metall, textil och elektronik. Återvinning är en nyckelfaktor i att minska vår påverkan på miljön.

Skriv en recension

Notera: HTML översätts inte!
  • Dålig
  • Bra

Related Products